9 de jul. 2013

Poemaris meus en format electrònic

POEMARIS MEUS EN FORMAT ELECTRÒNIC

En l'anterior entrada sobre els llibres electrònics, parlava dels riscos que comportava publicar-los personalment, sense tenir darrere cap editorial. Com també comentava que els meus primers llibres de poesia ja no es poden trobar a les llibreries. Vaig decidir, doncs, passar-los a format electrònic i deixar-los de lliure accés en aquest blog. Si aneu a la pestanya de “Llibres de poemes”, hi trobareu Llocs comuns (2004), Retorns de l'Est (2005) i Inventari de fronteres (2006), en format .epub i .mobi (per als que tingueu el Kindle). No hi ha el darrer llibre, La disfressa dels arbres, per qüestions de drets d'autor i perquè encara por ser localitzable en alguna llibreria del país. En qualsevol cas, crec que no és el mateix cas que publicar d'entrada el llibre en format electrònic. Són llibres que han tingut la seva vida, més o menys curta, en el format paper, que han existit físicament. I que potser ara poden tenir una altra vida, ni millor ni pitjor, tan sols diferent.

2 comentaris:

David & Glòria ha dit...

"La disfressa dels arbres" és l'únic llibre teu que havia pogut trobar en una llibreria i sempre m'havia quedat l'espina de poder llegir les teves obres anteriors. Ara ho podré fer. Moltíssimes gràcies per la teva generositat.

Una salutació,
David Robert

Xavier Farre ha dit...

David, i jo t'agraeixo l'interès pels llibres i la lectura. Això sí que és un autèntic luxe. Els primers llibres són un pèl diferents de "La disfressa dels arbres", en alguns poemes ja no m'hi veig reflectit, però en altres encara sí. Per altra banda, tampoc té tanta importància, si jo m'hi veig reflectit, perquè els poemes ja són propietat del lector.

Salutacions i content de veure't per aquí,

Xavier